آمریکا ایران را به ایجاد اختلال در کشتی‌رانی متهم کرد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

آمریکا ایران را به ایجاد اختلال در کشتی‌رانی متهم کرد

مقام‌های دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌هایی، ایران را به ایجاد اختلال در روند کشتی‌رانی در تنگه هرمز و خلیج فارس متهم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آمریکا بامداد پنج‌شنبه (به وقت تهران)، در دو بیانیه جداگانه به کشتی‌های در حال عبور از تنگه هرمز و خلیج فارس درباره احتمال بروز اختلال در سامانه‌های ناوبری و ارتباطی، هشدار داد.

 

اداره دریانوردی وزارت حمل و نقل آمریکا و مقر فرماندهی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) هریک در بیانیه‌ای، مدعی شده‌اند که در هفته‌های اخیر برخی از کشتی‌ها هنگام عبور از آب‌های خلیج فارس با اختلال در سامانه‌های راداری مواجه شده‌اند.

 

همزمان یک مقام نظامی آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» این اختلال‌های ادعایی را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داده و مدعی شده است که ایران در تلاش است که کشتی‌ها را از مسیر اصلی خود منحرف کند.

 

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن در تلاش برای ایجاد یک ائتلاف نظامی دریایی در خلیج فارس با بن بست مواجه شده است.

 

به جز انگلیس و رژیم صهیونیستی هیچ‌یک از متحدان واشنگتن درخواست این کشور برای حضور در ائتلاف را نپذرفته‌اند. این در حالی است که به گفته مقام‌‌های واشنگتن، از ۶۰ کشور برای شرکت در این ائتلاف دعوت شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر